Metafa Veiligheid staat voorop
Inloggen
Home
Producten
Beslag Dieckmann
Beslag: HAFI
Elektronische Cilinders
Hangsloten
Insteeksloten
Kluizen
Profielcilinders
Raamsluitingen
Scharnieren
Sleutelkasten
Smeermiddelen
Woonaccessoires
RAL - kleurentabel
Profielcilinders info
Projectbegeleiding
Registreren
Contact & RouteMetafa Holland BV
Ekkersrijt 1311 - 1313
5692 AJ Son

Telefoon: + 31 (0)499 477 876
Telefax:    + 31 (0)499 473 219
Elektronische Cilinders

   

De Codeloxx serie van ABUS-Seccor is een elektronische knopcilinder. De draaiknop aan de binnenzijde is
voorzien van batterijen, antenne en elektronica. De draaiknop aan de buitenzijde is voorzien van een lezer voor
chipsleutels met of zonder cijfercode of chipsleutel met of zonder Proximity lezer (tag-lezer). Montage is zonder bekabeling. De Codeloxx buitenknop is vrij-draaiend, zij laat zich koppelen aan de cilinder voor de ontgrendeling door de invoer van een juist geprogrammeerde chipsleutel, een juiste cijfercode of het voor houden van een juist geprogrammeerde transponder. De Codeloxx cilinders zijn geschikt voor bediening van dag en nacht schoten van standaard insteek sloten of meerpuntsvergrendelingen.


Chipsleutel

Cijfercode

Transponder (Tag)


Technische specificaties
De buitenknoppen zijn van RVS kwaliteit 316 afgezien van de noodzakelijk kunststof delen van de lezer. De
behuizing is van metaal composiet met een standaard lengte van 60mm in verdeling 30-30mm en voorzien van
geïntegreerde boorbelemmering. Geschikt voor buitengebruik, waterdicht volgens IP44.
Omgevingstemperatuur buitenzijde van -20 to +70°C. Omgevingstemperatuur binnenzijde -10 tot +65°C.
De modulaire opbouw maken aanpassing ter plaatse mogelijk op diverse deurdiktes. De buitenzijde is maximaal
60mm te verlengen en de binnenzijde is maximaal 50mm te verlengen. Andere verlengingen zijn af fabriek op
aanvraag leverbaar.

Batterijen zijn geschikt voor 100.000 handelingen. De batterij waarschuwt gebruiker bij laatste handelingen en bewaard energie voor de programmeersleutel. Bij noodopening is er een externe stroomgever beschikbaar.

Beheer
De Codeloxx kan 511 gebruikers per deur gecontroleerd toegang verlenen. Door middel van zijn programmeersleutel kan men voor kleine groepen gebruikers met weinig fluctuaties zonder software sleutels in of uit programmeren. Met behulp van een programmeerapparaat kan men middels beheerscodes verloren gegane sleutels individueel verwijderen. Heeft men grotere aantallen gebruikers met bijbehorende fluctuaties, dan kan men dit door middel van de Keymanager software beheren. Als men gebruikers definieert of wijzigt voor deuren kan men door het programmeerapparaat de gegevens overladen in de cilinder. Ook is het mogelijk de laatste 1000 handelingen te registreren voor wie wanneer is binnen geweest. In combinatie met tijdsbegrenzing dient men gebruik te maken van de elektronische cilinder SP uitvoering in combinatie met software en programmeerapparaat. Daarnaast kan de Codeloxx met Proximity reader ondersteunend zijn in systemen van derden die enkel mechanische cilinders bevatten. Eerder gedane investeringen worden op deze manier efficiënt benut.

Bediening
Bij het gebruik van de chipsleutel hoeft deze slechts een fractie van een seconde in de lezer van de gestoken te worden, alvorens de knop gekoppeld wordt aan de cilinder en de cilinder bediend kan worden.
Bij het gebruik van de cijfercode wordt de knop direct gekoppeld zodra de juiste code is ingevoerd. Het invoeren gebeurt door het draaien van de knop naar het juiste cijfer en daarna de knop in te drukken.
Bij gebruik van de Proximity lezer is het zo simpel als de transponder voor de knop te houden. De transponder kan verwerkt worden in een sleutelkap van Pfaffenhain sleutel of in een losse Tag.
Bij alle bedieningen is het zo dat als de knop groen oplicht de knop gekoppeld wordt en de cilinder gebruikt kan worden.

Uitvoeringen Codeloxx

 

Powered by Bestpoint