Metafa Veiligheid staat voorop
Inloggen
Home
Producten
Profielcilinders info
Projectbegeleiding
Registreren
Contact & RouteMetafa Holland BV
Ekkersrijt 1311 - 1313
5692 AJ Son

Telefoon: + 31 (0)499 477 876
Telefax:    + 31 (0)499 473 219
Deurvastzetters nieuw in het assortiment
Deurvastzetters nieuw in het assortiment

Deurvastzetters nieuw in het assortiment

5-3-2010

Nieuw in ons assortiment...

Deurvastzetters met een slag van 30 t/m 120 mm, ideaal om bijvoorbeeld bij de zomerdag de openslaande terrasdeuren of winkeldeuren in iedere gewenste openingspositie vast te zetten. Maar natuurlijk ook de oplossing voor deuren die op gezette tijden geopend moeten blijven i.v.m. het laden/lossen van goederen. U kunt de verschillende deurvastzetters vinden onder Producten - Woonaccessoires.

Door toepassing van niet roestende materialen (RVS, aluminium, kunststof, rubber) zijn deze deurvastzetters standaard ook zeer geschikt voor buitenmontage.

Het vastzetten is éénvoudig te doen door middel van het zacht met de voet naar beneden drukken van de kunststof aandrukdop, de ontgrendeling kan eveneens met de voet gebeuren door het metalen ontgrendelingsplaatje naar beneden te drukken. U hoeft dus niet te bukken om de deur vast te zetten of te ontgrendelen. Het grote voordeel t.o.v. van een stop in de grond is dat er bij deze deurvastzetter geen kans bestaat op struikelgevaar. De deurvastzetters met een slag van 60 en 120 mm zorgen ervoor dat de deuren, ook bij oneffen- of zeer gladde vloeren, goed vaststaan door de verende constructie in de voet.

In geval van slijtage van het rubberen voetje kan deze eenvoudig worden losgedraaid en vervangen.

De strakke vormgeving, de verzonken bevestigingsgaten in het huis en de achterplaat van deze deurvastzetters, zorgen voor een eenvoudige montage en gemakkelijke reiniging.

Klanten van Metafa kunnen de prijzen van de deurvastzetters vinden door in te loggen en de prijslijst "Woonaccessoires" te downloaden.

 

 

 

 

Powered by Bestpoint