Metafa Veiligheid staat voorop
Inloggen
Home
Producten
Profielcilinders info
Projectbegeleiding
Registreren
Contact & RouteMetafa Holland BV
Ekkersrijt 1311 - 1313
5692 AJ Son

Telefoon: + 31 (0)499 477 876
Telefax:    + 31 (0)499 473 219
Website Politiekeurmerk Veilig Wonen vernieuwd
Website Politiekeurmerk Veilig Wonen vernieuwd

Website Politiekeurmerk Veilig Wonen vernieuwd

4-10-2012

De website van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is vernieuwd. De site is in een nieuw jasje gestoken en de structuur is zo ingericht dat bezoekers de informatie nog sneller en gemakkelijker kunnen vinden.
 

Een nieuwe structuur en uitgebreide zoekfunctie moeten er voor zorgen dat ruim 100.000 unieke bezoekers per jaar de informatie over het Politiekeurmerk snel en gemakkelijk kunnen vinden. De site is voorzien van een nieuwe hoofdrubriek: Het Keurmerk. In deze hoofdrubriek staan informatie en achtergronden over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zoals waarom er een verschil bestaat tussen het PKVW Nieuwbouw en PKVW Bestaande Bouw. Wie de keurmerkpartners zijn. Hoe de inbreker te werk gaat. Hoe je bewoners kunt informeren. Welke acties er lopen.

 
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) is beheerder van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het CCV vindt het belangrijk toegankelijke informatie te bieden die aansluit op de vraag van veiligheidsprofessionals, zoals woningcorporaties en gemeenten, maar ook die van bewoners. Of het nu gaat om achtergrondinformatie over het keurmerk, goede voorbeelden of een verwijzing naar de juiste keurmerkpartner.

Het aantal bezoekers van de Politiekeurmerk site neemt elk jaar toe. In 2012 is er een stijging van 13% zichtbaar ten opzichte van 2011. Gemiddeld bekijken de bezoekers zo’n 4 pagina’s binnen de site.

Link: www.politiekeurmerk.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Bestpoint