Metafa Veiligheid staat voorop
Inloggen
Home
Producten
Profielcilinders info
Projectbegeleiding
Registreren
Contact & RouteMetafa Holland BV
Ekkersrijt 1311 - 1313
5692 AJ Son

Telefoon: + 31 (0)499 477 876
Telefax:    + 31 (0)499 473 219
Bouwbeurs groter succes dan verwacht voor Metafa!
Bouwbeurs groter succes dan verwacht voor Metafa!

Bouwbeurs groter succes dan verwacht voor Metafa!

15-2-2013

Internationale BouwBeurs uitstekend verlopen

Bezoekers van de Internationale BouwBeurs waren vooral op zoek naar natuurlijke bouwmaterialen, integrale oplossingen en producten voor energiezuinig bouwen. Bezoekers hebben en masse gevonden wat ze zochten. En meer, getuige hun oordeel over de 2013-editie van de BouwBeurs. Zeventig procent beoordeelde de beurs met ‘goed’ en ‘ uitstekend’. De bouw kan in crisis verkeren, op de beursvloer was daar allerminst sprake van. Exposanten hebben over de volle breedte goede zaken gedaan.

De Internationale Bouwbeurs werd van 4 tot en met 9 februari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Volgens organisator VNU Exhibitions heeft de beurs in alle opzichten aan de verwachting voldaan. Bezoekers beoordelen de beurs met hoge cijfers, exposanten hebben veel contacten gelegd met decisionmakers. In totaal hebben de ruim 700 exposanten gezamenlijk een kleine half miljoen (480 duizend) businesscontacten gelegd. Gezien de malaise in de bouw was op voorhand duidelijk dat de editie-2013 minder bezoekers zou trekken. Het totaal aantal bezoekers is uitgekomen op 80.040.

Week van de Bouw 2015

Acht van de tien bezoekers hebben aangegeven ook de volgende editie van de BouwBeurs te bezoeken. Dat zal dan gebeuren als onderdeel van de Week van de Bouw 2015. De initiatieven hiervoor werden na maandenlange voorbereiding tijdens de BouwBeurs gelanceerd. De reacties van de aanwezige exposanten waren unaniem enthousiast. De komende maanden gaat VNU Exhibitions met alle partijen verder in gesprek om de Week van de Bouw vanaf de allereerste beursdag als het nieuwe ijkpunt in de bouw te positioneren.
 
Hieronder volgen enkele foto's van Metafa's stand.

Powered by Bestpoint