Metafa Veiligheid staat voorop
Inloggen
Home
Producten
Profielcilinders info
Projectbegeleiding
Registreren
Contact & RouteMetafa Holland BV
Ekkersrijt 1311 - 1313
5692 AJ Son

Telefoon: + 31 (0)499 477 876
Telefax:    + 31 (0)499 473 219
Metafa langer bij AZ
Metafa langer bij AZ

Metafa langer bij AZ

12-1-2015

ALKMAAR- AZ en Metafa hebben woensdag voorafgaand aan het bekerduel met NEC de onderlinge Business Sponsorovereenkomst tot medio 2015 getekend. Erik Mol, de directeur van de groothandel in de veiligheidsbranche, is al sinds 2008 als sponsor aan AZ verbonden.

De band met AZ gaat voor Mol al verder terug dan 2008. De Brabander ging als kind al met zijn opa naar de Alkmaarder Hout en is de club sindsdien trouw gebleven. “AZ is simpelweg de mooiste en leukste club van Nederland. We hebben dan ook niet getwijfeld om onze overeenkomst te verlengen.”

Familiebedrijf
Mol, over zijn bedrijf: “Metafa is een gespecialiseerde groothandel in de veiligheidsbranche. We zijn gevestigd op het Sonse bedrijventerrein Ekkersrijt, nabij Eindhoven. Ons familiebedrijf zet al sinds 1971 in op hoogwaardige producten, optimale veiligheid, snelle levertijden en complete service. Dat maakt ons al decennialang een betrouwbaar adres voor alles op het gebied van mechanische beveiligingsproducten.”

Hoogwaardige producten
Metafa is voorraadhoudend importeur en fabrieksagent van de hoogwaardige producten van Abus-Pfaffenhain (veiligheidscilindersloten en sluitsystemen), ABUS-seccor (elektronische cilinders), Dieckmann (aluminium beslag voor ramen en deuren), HAFI (roestvrij staal beslag) en MH (kluizen, geldkisten, sleutelkasten en hangsloten).

Een groot deel van het uitgebreide assortiment aan hang- en sluitwerk is direct uit voorraad leverbaar en kan snel, desgewenst al binnen 24 uur, worden bezorgd. Kortom: Metafa is hét adres voor wie een adviseur of partner zoekt in zowel grote als kleine projecten. Onze gespecialiseerde en vakkundige personeel ondersteunt u graag, vijf dagen per week, om op veiligheidsgebied de optimale keuzes te maken.


Foto's: Edwin van de Pol / www.edvandepol.nl 
 

Powered by Bestpoint